Servicii

Amplasare reușită
Amplasare reușită
Închide

Restaurantul MiaDora, una dintre cele mai elegante și stilate locații din Chișinău!

Bucătari
de top
Bucătari
de top
Închide

Bucătarii noștri vor pregăti cu grijă și profesionalism cele mai pretențioase feluri de mâncare, iar meniul va fi stabilit din timp.

Delicii alese
Delicii alese
Închide

Bucatele vor fi servite fără întârziere, la temperatura potrivită și toți clienții, se vor bucura de aromele îmbietoare ale acestora.

Meniu divers
Meniu divers
Închide

Bucătăria restaurantului Miadora se caracterizează prin predominanța bucatelor bucătăriei europene și naționale.

Stare de spirit festivă
Stare de spirit festivă
Închide

Având o experiență de 17 ani vă promitem transformarea oricărui eveniment în unul de succes și vă vom scuti de toate grijile legate de organizarea acestuia.

Atmosferă unică
Atmosferă unică
Închide

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul și rafinamentul.

Vom demonstra că suntem cei mai buni!

Restaurantul MiaDora, una dintre cele mai elegante și stilate locații din Chișinău!

Noi vă oferim condițiile ideale pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Aici puteți sărbători începând cu zile de naștere, petreceri de nuntă și botezuri cochete, până la evenimente elegante din viața unei firme.

Atmosfera primitoare, rafinamentul și unicitatea sălii, bucatele alese care satisfac cele mai rafinate gusturi, vor crea din evenimentul dumneavoastră un moment de neuitat!

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul si rafinamentul.

1
Fourchette-uri, Evenimente corporate

Oamenii de știință au demonstrat de mult că o sărbătoare colectivă, desfășurată în afara spațiului de lucru, contribuie la coeziunea suplimentară a echipei. Doar aici, fiecare angajat are ocazia de a arăta acele calități și interese care nu sunt întotdeauna adecvate în mediul normal de lucru.

2
Nunți, Cumătrii, Baluri de absolvire

Sala de nuntă se decorează în conformitate cu dorințele tradiționale ale mirilor. Sala de nunți Chișinău a restaurantului Miadora poate găzdui de la 50 până la 200 persoane. Bucătăria restaurantului Miadora se caracterizează prin predominanța bucatelor bucătăriei europene și naționale.

3
Aniversări

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui om este aniversarea. Lăsați frâu liber amintirilor și celebrați această zi specială alături de cei dragi, la restaurantul Miadora.

Emoții excepționale vă sunt garantate.