Servicii

Sala de banchete si cumatrii

Amplasare reușită
Amplasare reușită
Închide

Restaurantul MiaDora, una dintre cele mai elegante şi stilate locații din Chișinău!

Bucatari de top
Bucatari de top
Închide

Bucătarii noștri vor pregăti cu grijă şi profesionalism cele mai pretențioase feluri de mâncare, iar meniul va fi stabilit din timp.

Delicii alese
Delicii alese
Închide

Bucatele vor fi servite fără întârziere, la temperatura potrivită şi toți clienții se vor bucura de aromele îmbietoare ale acestora.

Meniu divers
Meniu divers
Închide

Bucătăria restaurantului MiaDora se caracterizează prin predominanţa bucătăriei europene şi naţionale.

Stare de spirit festivă
Stare de spirit festivă
Închide

Având o experienţă de 18 ani, vă promitem transformarea oricărui eveniment în unul de succes şi vă vom scuti de toate grijile legate de organizarea acestuia.

Atmosferă unică
Atmosferă unică
Închide

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul şi rafinamentul.

Vom demonstra că suntem cei mai buni!

Restaurantul MiaDora, un loc de basm, unde poveștile de dragoste sunt scrise cu pasiune în cadrul evenimentelor unice din viața voastră.

Preparatele gastronomice gustoase, alături de diversitatea băuturilor completează tabloul unei petreceri de nunta ca la carte.

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul si rafinamentul.

1

Nunta

Îţi doreşti ca acel moment important din viaţa ta să fie un bal de poveste? MiaDora îţi va îndeplini acest vis.

Designul deosebit al sălii cu o capacitate de 300 de persoane, servirea promptă şi distinsă, calitatea şi fineţea meniurilor, profesionalismul personalului nostru, recenziile pozitive ale clienţilor ne poziţionează ca fiind locul perfect pentru evenimente unice.

2

Evenimente corporate, conferinţe

Dacă vreţi să oferiţi angajaţilor un eveniment aşa cum merită, MiaDora vă stă la dispoziţie.

Petrecerea corporate sunt motivul ideal de a sărbători succesul firmei dumneavoastră şi vă invităm să o faceţi alături de noi!

Ambianţa în care va fi organizată petrecerea de firmă este extrem de importantă. Ştim să organizăm evenimente la care invitaţii se vor simţi în largul lor, relaxaţi şi plini de energie.

3

Cumetrii, Aniversări

Botezul bebeluşului şi aniversarea sunt unele dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa unei familii.

Lăsaţi frâu liber amintirilor şi celebrați această zi specială alături de cei dragi la restaurantul MiaDora.

Emoţii şi sentimente de neuitat vă sunt garantate.

4

Bal de absolvire

Balul de absolvire este momentul culminant al anilor de liceu, o senzaţie ce nu v-a fi uitată niciodată de un adolescent.

Reuşita acestuia depinde în cea mai mare parte de locaţia aleasă, iar noi recomandăm restaurantul MiaDora ca fiind locul perfect pentru clipe unice, iar satisfacţia este garantată sută la sută!