Rețeta succesului unui restaurant de TOP din Chișinău

Acum, când MiaDora a împlinit o frumoasă vârstă de 18 ani, credem că putem să vă dezvăluim rețeta succesului unui restaurant de TOP în Chișinău.

Sinceri fiind, am schimbat această rețetă de nenumărate ori până am ajuns la un rezultat de care suntem mândri. Iată care sunt ingredientele ei:

  • Calitatea mâncării este cu siguranță componentul principal, și asta pentru că primul motiv pentru care oamenii vin la restaurant este hrană. Preparatele gătite din produse proaspete și aranjate elegant în farfurii îi fac pe oamenii să se simtă speciali, iar acest sentiment îi va aduce în restaurant încă nu o dată.

 

  • O echipă cu adevărat profesionistă este la fel de importantă. Cele mai alese ingrediente își vor pierde valoarea dacă nu sunt gătite corect, iar frumusețea celei mai drăguțe farfurii poate rămâne neobservată din cauza atitudinii nepotrivite a unui ospătar. Pe parcursul 18 ani de activitate MiaDora am luat rămas bun de la mulți angajați și am selectat doar pe cei care sunt cu adevărat pasionați de meseria lor. Putem spune cu încredere că am devenit o adevărată familie unită!

 

  • O strategie bine stabilită de organizare face evenimentele petrecute la MiaDora să aibă un gust unic și rafinat. Totul se începe cu o discuție în care ne punem ca obiectiv înțelegerea necesității clientului, nu demonstrația propriilor capacități. Apoi, bazându-ne pe experiența bogată în organizarea evenimentelor și dorințele clienților, elaborăm un plan din pași concreți și ne lăsăm absorbiți de nouă noastră aventură.

 

  • Atmosfera reprezintă acele detalii care transformă o simplă mâncare în artă. Arhitectura, statuile, focuri, lumini, mobilier și obiecte unice care se regăsesc doar la MiaDora – toate acestea îi impresionează pe fiecare oaspete care ne calcă pragul. Timp de 18 ani am completat exteriorul și interiorul restaurantului cu detalii mici și mari, astfel o singură seară petrecută aici nu se uită niciodată!

 

 

Secole în urmă Ovidius a spus că “timpurile se schimbă, iar noi ne schimbăm odată cu ele”, și nu trece o zi ca noi să nu ne convingem de valoarea acestor cuvinte. Pentru noi 18 ani de experiență înseamnă 18 ani de schimbări continue. Nu încetăm să învățăm și să ne perfecționăm pentru a deveni cei mai buni!