Restaurantul MiaDora iti pune la dispozitie cateva zone de relaxare pentru evenimentul tau!

În viața noastră există multe sărbători luminoase. Sărbătorile ne oferă ocazia de a ne relaxa și de a simți gustul vieții. Le așteptăm cu anticipare și ne pregătim de ele. Dar dacă vă apropiați ușor de organizarea sărbătorilor, o festivitate mult așteptată poate deveni cu ușurință un haos. Orice sărbătoare este caracterizată de amploarea și unicitatea sa. Și de cele mai multe ori dorim ca totul să fie perfect: de la rochii și sala de banchet până la perezentator și distracţii pentru oaspeți.
Pentru ca evenimentul sa fie perfect, uneori pur și simplu lipseşte de sală de banchet. Foarte des, sunt necesare zone suplimentare, colțuri și divertisment tematic, datorită cărora oaspeții pot experimenta întreaga atmosferă a evenimentului, își pot ridica spiritele și se pot relaxa. Prin urmare, zonarea este un pas important în dezvoltarea designului și a programului evenimentului. Totul pentru ca oaspeții să nu rateze detalii importante, să se simtă confortabil și să aibă o dispoziție excelentă.


Împărțirea zonelor la eveniment este o modalitate excelentă de a organiza nu numai decorul, ci și spațiul din hol, abilitatea de a lua în considerare toate activitățile planificate pe parcursul serii.
Primul lucru pe care îl văd oaspeții atunci când vin la eveniment este Welcome-zona, care este necesară pentru ca oaspeții să nu se plictisească în așteptarea sărbătorii. De obicei pregătesc o masa de fourchette, decor sau artiști. Un loc separat pentru dans va permite oaspeților să se bucure de muzicanți sau DJ, fără a deranja alți oaspeți și a atrage prea multă atenție asupra sa. O masă cu candy bar, de asemenea, necesită anumite condiții: spațiu suficient și o anumită temperatură. Este mai bine să plasați o astfel de zonă lângă cea de recreere, astfel încât oaspeții, după ce părăsesc holul să iasă la aer.

De asemenea, una dintre cele mai importante zone este Lounge. Pentru a le oferi oaspeților o pauză de muzică și dansuri, de a se bucura de socializare și liniște, de obicei organizează o zonă de recreere în care sunt amplasate canapele confortabile, fotolii sau leagăne.


Care sunt avantajele creării de zone separate?Este posibilă împărțirea zonei de prânz și a altor zone de activitate planificate în timpul serii. Deci, oaspeții nu vor interfera unul cu altul, nimeni nu va trece printre mese, atingând scaunele. Invitații se simt confortabil și în largul lor, nu pierdeți detaliile și diverse evenimente.

Există întotdeauna posibilitatea de a lua o pauză de muzică, de dans sau de un program activ. Bufetele sau barurile dulci sunt disponibile oaspeților pe parcursul serii și nu interferează cu banchetul principal. Pentru copii este creat un program special și jocuri. La zona de foto, puteți face o fotografie oricând, fără a deranja alți oaspeți sau programul de activitate. În general, evenimentul devine armonios.


Cel mai important este ca oaspeții să nu se piardă în varietatea activităților propuse, pentru a desemna zonele este important să se plaseze semne stilizate cu numele fiecărui spațiu. Aceasta va ajuta oaspeții să navigheze în spațiu și să aleagă o zonă conform stării de spirit.