Petreceri corporate marca restaurant MiaDora!

O petrecere corporate e ca focul: poate să-ți ardă bugetul în zadar, sau, poate să unească colectivul la fel cum un rug adună în jurul său oamenii dornici de căldură. Tu alegi ce efect va avea! Iar pentru a te ajuta să eviți posibile greșeli, ți-am pregătit în acest articol câteva elemente importante pentru o petrecere de succes.

• Stabilirea obiectivelor evenimentului va influența toți pașii următori, de aceea înainte de toate trebuie să înțelegi clar pentru ce se organizează acest eveniment. Poate fi vorba despre o lansare de produs, un team-building, un atelier de lucru, sau o posibilitate de a-ți manifesta recunoștința față de angajații tăi.

• Alegerea conceptului este strâns legată cu obiectivul, însă include și partea emoțională. Aici îți vine în ajutor echipa MiaDora, plină de idei creative. Ne place să transformăm evenimentele în povești captivante și să creăm amintiri.

• Stabilirea bugetului. Comunică-ne câte resurse ești dispus să aloci pentru eveniment, iar noi vom veni cu o ofertă personalizată. Suntem gata să ne împărtășim cu experiență și să-ți sugerăm unde poți să economisești, și în ce merită să investești pentru o imagine bună.

• Selectarea locației perfecte presupune alegerea unui local exclusivist, și totodată accesibil, cu o bucătărie rafinată, un spațiu potrivit pentru networking, cât și un spațiu mai retras, unde se pot discuta viitoarele proiecte ale firmei. Restaurantul MiaDora corespunde tuturor acestor cerințe, fiind amplasat în sectorul Botanica, amenajat elegant, dotat cu tehnică modernă și repartizat pe diverse zone. O asemenea alegere va accentua statutul companiei, gustul deosebit al administrației și va transmite echipei sentimentul de apreciere.

• Program artistic este de nelipsit la un eveniment corporate, întrucât principalul motiv pentru care se organizează acesta este relaxarea. Pe parcursul a celor 18 ani de activitate, am adunat o bază solidă de cei mai buni moderatori, cântăreți, dansatori, DJ și alte echipe care știu să facă show. Suntem gata să te ajutăm să faci o alegere potrivită vârstei invitaților, profilului companiei și propriilor dorințe.

• Meniul la fel, trebuie ales cu atenție. La MiaDora îți vor fi propuse diverse tipuri de meniuri și feluri de servire, iar împreună cu specialistul vei putea adapta oricare dintre ele la bugetul, publicul și conceptul evenimentului, încât să completeze perfect imaginea frumoasă pe care ai creat-o.

Investind într-un eveniment corporate la MiaDora, investești, de fapt, în emoțiile angajaților tăi: îi unești, îi motivezi, îi faci să fie mândri, îi faci să te respecte și mai mult. Iar aceste elemente se răscumpără prin loialitatea, productivitatea și optimismul întregii echipe, – ceea ce nu poate fi cumpărat cu bani.