Organizam evenimente de 50 de persoane!

Unele evenimente ne ajută să valorificăm cu adevărat ceea ce părea obișnuit. Ultimele șase luni ne-au făcut să înțelegem cât de mult îi prețuim pe cei dragi și cât de important e să trăim împreună cele mai importante momente din viață. Am așteptat cu nerăbdare ocazii să ne reunim din nou după pandemie, iar acum, în sfârșit, putem să planificăm sărbătorile mult așteptate! Cum se vor petrece acestea? Și cel mai important, când?

Într-un cerc restrâns. În prezent restaurantul MiaDora poate găzdui evenimente de 50 de persoane! Desigur, dacă ați visat întotdeauna la o sărbătoare de proporții, acest lucru poate să vă indispună. Însă un eveniment în acest format are un șir întreg de avantaje:

  • Vă va fi mai ușor să acordați atenție tuturor invitaților.
  • Cu cât este mai mic numărul invitaților la eveniment, cu atât mai mult vă puteți permite.
  • Nu veți avea nicio problemă cu întocmirea listei.
  • Aveți posibilitatea să alegeți un program original.
  • Reduceți timpul de pregătire.
  • Protejați sănătatea celor dragi.

Sub cerul liber. Nu toate sălile de banchete din Chișinău se pot lăuda cu zone amenajate în aer liber. Cu toate acestea, recepția, înregistrarea căsătoriei, ședințe foto, cocktail bar și unele divertismente petrecute afară vă pot oferi emoții cu adevărat speciale.

Cu respectarea măsurilor de siguranță. În acest sens, vă puteți baza cu încredere pe echipa noastră. Teritoriul pentru petrecere va fi pregătit în mod corespunzător, starea de sănătate a personalului va fi sub control strict,  iar sală de banchet este echipată cu sisteme puternice de ventilație.

Echipa restaurantului MiaDora așteaptă cu nerăbdare noile întâlniri cu voi! Suntem încântați să vă informăm că deschidem rezervări pentru perioada 1 septembrie 2020 – 1 mai 2021! Dacă în această perioadă de timp aveți planificată nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate sau orice alt tip de eveniment în Chișinău, grăbiți-vă să rezervați data de care aveți nevoie! Contactează-ne la numarul de telefon: +373 67 56 56 56

FAQ – Restaurant

Putem face evenimente de 50 de persoane la cel mai bun restaurant din Chisinau – miadora.md, doar cu conditia ca se respecta conditiile: -Într-un cerc restrâns, -Sub cerul liber, -Cu respectarea măsurilor de siguranță. Am așteptat cu nerăbdare ocazii să ne reunim din nou după pandemie, iar acum, în sfârșit, putem să planificăm sărbătorile mult așteptate!
Avantajele sunt:
1.Vă va fi mai ușor să acordați atenție tuturor invitaților.
2.Cu cât este mai mic numărul invitaților la eveniment, cu atât mai mult vă puteți permite.
3.Nu veți avea nicio problemă cu întocmirea listei.
4.Aveți posibilitatea să alegeți un program original.
5.Reduceți timpul de pregătire.
6.Protejați sănătatea celor dragi.