Joshua & Corina – o poveste adevarata de dragoste!

Se spune că iubirea vine atunci când nu o aștepți. E adevărat oare? În cazul lui Joshua & Corina – da! Povestea noastră magică de astăzi este despre ei.

El – un specialist cu experiență și multe perspective, și ea – o carieristă inteligentă și responsabilă, au fost complet absorbiți de munca lor, atât de mult, încât chiar și de 14 februarie se pregăteau nu pentru o întâlnire romantică, ci pentru una de afaceri. Cine s-ar fi gândit că o simplă strângere de mână a 2 colegi la aeroport îi va schimba complet viața? Acea scânteie a fost mai puternică decât rațiunea și i-a făcut să creadă în dragoste la prima vedere odată pentru totdeauna.

S-au bucurat de fiecare moment al vieții și de fiecare etapă în dezvoltarea relației lor. Ca să vezi, una dintre aceste etape a venit la fel de neașteptat ca și primele lor sentimente. Imaginează-ți: Barcelona, un apus de soare magnific, doi îndrăgostiți într-o barcă în largul mării, un inel și marea întrebare „Vrei să fii soția mea?”. Surprindere, tremur, lacrimi de fericire – toate s-au exprimat în acea seară într-un singur „DA” – cuvântul care i-a transformat în miri.

A venit timpul să-și dea viață viselor la o nuntă fabuloasă. Iar așa cum orice poveste este despre un prinț, o prințesă și un pic de magie, în viața lor a apărut și o echipă de zâne MiaDora, care au protejat viitoarea familie de stresul și grijile de dinaintea nunții. Munca lor i-a ajutat pe eroii noștri să evite multe neînțelegeri și situații tensionate, încât în ziua cea mare ambii să fie calmi și absolut încrezuți că totul se va întâmpla exact așa cum era planificat, până la cele mai mici detalii.

Cum au petrecut Joshua&Corina cea mai frumoasă zi din viața lor? De această dată totul a fost fără surprize! El o aștepta sub o cupolă albă, decorată cu flori delicate. Invitații lor dragi se așezau pe scaune elegante, aranjate cu mult gust, iar în aer liber se auzea muzică clasică fascinantă. Trei îngerași mici cu coșuri pline cu petale de flori marcau calea simbolică spre destinul lor, iar în acest moment a apărut Corina. Într-o rochie de mireasă cochetă, la braț cu tatăl ei, foarte emoționată, pășea spre Joshua sub privirile pline de admirație ale celor dragi. A fost prima lor întâlnire și primul sărut în calitate de miri.

Nimeni, nici o persoană prezentă nu a putut să rețină lacrimile. O astfel de înregistrare oficială emoționantă a marcat începutul unic al acelei sărbători speciale. Era una plină de surprize plăcute, distracție și fericire sinceră. Acum, reamintind acea zi specială, Joshua&Corina mărturisesc: „Dacă ar fi posibil să retrăim acea zi, am face-o la infinit”.

Pentru noi, asemenea cuvinte sunt cea mai mare recompensă! Suntem îndrăgostiți la nebunie de munca noastră și nu încetăm să ne surprindem și să ne bucurăm împreună cu clienții noștri dragi. Abia așteptăm să cunoaștem și alți miri speciali!