Gustarile rafinate sunt secretul unei petreceri reusite!

Festivitatea nunții – un întreg proces organizatoric…  De la începutul evenimentului până la ultimul oaspete, noi avem grijă de respectarea cu strictețe a regulilor de etichetă în restaurant. Neapărat, acest lucru va fi apreciat de către fiecare oaspete al evenimentului Dvs, care e și oaspetele nostru.

Suntem conștienți de faptul că pentru protagoniștii petrecerii este important ca invitații să rămână mulțumiți și încântați de organizarea celui mai important eveniment din viața lor, iar oaspeții să-și relateze impresiile, mult timp după.

Frumusețea stă în detalii, și noi cu o mare responsabilitate vom avea grijă ca din prima clipă aflării în restaurantul „MiaDora” ,fiecărui oaspete să-i fie asigurat confortul și o atmosferă inegalabilă.

Bazându-ne pe propria noastră experiență amplă, putem afirma cu încredere că cel mai important moment al celebrării evenimentului , este receptia oaspeților. Pentru că nu există „a două primă impresie”. Așadar, 1,5-2 ore de salut organizatoric, în timpul căruia fiecare oaspete reușește să felicite proaspeții miri, să transmită urări, să ofere în dar flori și să facă ședințe foto. În acest timp începe ritualul servirii bucatelor.

Acordăm o deosebită  importanță consecutivității aranjării meselor și deservirii bucatelor și băuturilor din meniu. Până la urmă, acest lucru permite să simțiți gustul preparatelor, iar prin complexitatea bucătăriei – să primiți o adevărată plăcere gastronomică.

Primul lucru pe care îl propunem oaspeților noștri, care deja se simt confortabil și ridică paharele pentru fericirea noului cuplu format, sunt gustările rafinate, care vor reduce din gustul băuturilor alcoolice și vor aduce sentimentul de sațietate. Iar al doilea fel de mâncare pe listă, nu se va lăsa mult așteptat.

Personalul nostru de înaltă calificare este mereu gata să răspundă rapid și eficient oricăror situații și circumstanțe neprevăzute, pentru a rezolva orice problemă.

Fiecare membru al echipei noastre posedă perfect etica necesară, face tot ce trebuie ca să nu aveți grijă de nimic, ca oaspeții Dvs. să fie bine dispuși pe perioada întregului eveniment.

Suntem mereu fericiți să vă surprindem prin arta culinară, o servire extraordinară a bucatelor, un interior rafinat și exterior deosebit și, bineînțeles, cel mai înalt nivel de deservire.

„MiaDora” este locul de atmosferă, în care visele devin realitate.