Despre noi

alt

Povestea noastră

Acum 18 ani, cu puţin curaj, am pornit într-o aventură în dorinţa noastră de a crea un restaurant deosebit. Aveam un concept clar, voiam ceva inedit, ceva ce nu mai era pe piaţa noastră.

Ne-am dedicat trup şi suflet şi ne-a reuşit! În aceşti ani am învăţat să înţelegem dorinţele clienţilor noştri, să-i consiliem, unde este cazul şi să facem o echipă bună. Ştim să lucrăm pentru un public care preţuieşte calitatea mai întâi de toate, care-şi doreşte evenimente grandioase.

Fără a exagera, putem susţine că pasiunea noastră ne-a făcut să fim cei mai buni!

Ambianță

Coloanele, statuile şi luminile arhitecturale aduc o notă în plus de eleganța, totul este aranjat fără cusur, cu gust, până în cele mai mici detalii.

Avem o cascadă unică în țară şi un havuz muzical, singurul de acest gen din oraș, iar jetul de apă se ridică până la o înălțime de opt metri, ceea ce dă spațiului exterior o eleganță deosebită şi o priveliște de neuitat.

Bucătărie

Mâncarea servită la un eveniment este aproape la fel de importantă ca evenimentul propriu-zis. De la îndrăgitele sarmalele la cele mai pretenţioase feluri de mâncare, fiecare preparat este pregătit cu grijă şi profesionalism de bucătarii noştri.

Meniul fiecărui eveniment corporat se discută separat, dar de obicei se servesc preparate din bucătăria națională şi europeană. Bucatele şi băutura vor fi servite fără întârziere, la temperatura potrivită şi toți clienții, indiferent de statutul acestora, se vor bucura de servicii de cel mai înalt nivel!

Amplasare reușită
Amplasare reușită
Închideți

Restaurantul MiaDora, una dintre cele mai elegante şi stilate locații din Chișinău!

Bucatari de top
Bucatari de top
Închideți

Bucătarii noștri vor pregăti cu grijă şi profesionalism cele mai pretențioase feluri de mâncare, iar meniul va fi stabilit din timp.

Delicii alese
Delicii alese
Închideți

Bucatele vor fi servite fără întârziere, la temperatura potrivită şi toți clienții se vor bucura de aromele îmbietoare ale acestora.

Meniu divers
Meniu divers
Închideți

Bucătăria restaurantului MiaDora se caracterizează prin predominanţa bucătăriei europene şi naţionale.

Stare de spirit festivă
Stare de spirit festivă
Închideți

Având o experienţă de 18 ani, vă promitem transformarea oricărui eveniment în unul de succes şi vă vom scuti de toate grijile legate de organizarea acestuia.

Atmosferă unică
Atmosferă unică
Închideți

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul şi rafinamentul.

Vom demonstra că suntem cei mai buni!

Restaurantul MiaDora, un loc de basm, unde poveștile de dragoste sunt scrise cu pasiune în cadrul evenimentelor unice din viața voastră.

Preparatele gastronomice gustoase, alături de diversitatea băuturilor completează tabloul unei petreceri de nunta ca la carte.

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul si rafinamentul.