Despre noi

alt

Istoria noastră

Astăzi putem spune cu certitudine că timpul a trecut de un motiv bun. Au trecut doar 17 ani de când am decis să ne dedicăm toată puterea și sufletul pentru a crea un restaurant unic. Și în ciuda tuturor, am reușit să obținem cel mai mare premiu – recunoașterea ta.

Nu ne propunem să oferim tot felul de servicii pe care le oferă de obicei alte restaurante. Aceasta ar însemna să ne mulțumim cu oferirea unui serviciu bun oaspeților noștri. Restaurantul din Chișinău MIADORA este unic pe piața Moldovei datorită atitudinii noastre față de evenimentul dvs. solemn.

Timpul ne-a învățat să acordăm prioritate calității. Noi doar pregătim și servim într-un mod regal. În altele, principalul motiv pentru care continuăm să ne străduim pentru excelență este strâns legat de cei pentru care lucrăm neobosit. La urma urmei, natura rafinată și gurmanii preferă restaurantul MIADORA.

Ambianță

Coloanele, statuile și luminile arhitecturale aduc o notă în plus de eleganța, totul este aranjat fără cusur, cu gust, până în cele mai mici detalii. Avem o cascadă unică în țară și un havuz muzical, singurul de acest gen din oraș, iar jetul de apă se ridică până la o înălțime de 8 metri, ceea ce dă spațiului exterior o eleganță deosebită și o priveliște de neuitat.

Bucătărie

Mâncarea servită la un eveniment este aproape la fel de importantă ca evenimentul propriu-zis. Bucătarii noștri vor pregăti cu grijă și profesionalism cele mai pretențioase feluri de mâncare, iar meniul va fi stabilit din timp.

Meniul fiecărui eveniment corporat se discută separat, dar de obicei se servesc preparate din bucătăria națională și europeană. Bucatele și băutura vor fi servite fără întârziere, la temperatura potrivită și toți clienții, indiferent de statutul acestora, se vor bucura de servicii de cel mai înalt nivel!

Amplasare reușită
Amplasare reușită
Închideți

Restaurantul MiaDora, una dintre cele mai elegante și stilate locații din Chișinău!

Bucătari
de top
Bucătari
de top
Închideți

Bucătarii noștri vor pregăti cu grijă și profesionalism cele mai pretențioase feluri de mâncare, iar meniul va fi stabilit din timp.

Delicii alese
Delicii alese
Închideți

Bucatele vor fi servite fără întârziere, la temperatura potrivită și toți clienții, se vor bucura de aromele îmbietoare ale acestora.

Meniu divers
Meniu divers
Închideți

Bucătăria restaurantului Miadora se caracterizează prin predominanța bucatelor bucătăriei europene și naționale.

Stare de spirit festivă
Stare de spirit festivă
Închideți

Având o experiență de 17 ani vă promitem transformarea oricărui eveniment în unul de succes și vă vom scuti de toate grijile legate de organizarea acestuia.

Atmosferă unică
Atmosferă unică
Închideți

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul și rafinamentul.

Vom demonstra că suntem cei mai buni!

Restaurantul MiaDora, una dintre cele mai elegante și stilate locații din Chișinău!

Noi vă oferim condițiile ideale pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Aici puteți sărbători începând cu zile de naștere, petreceri de nuntă și botezuri cochete, până la evenimente elegante din viața unei firme.

Atmosfera primitoare, rafinamentul și unicitatea sălii, bucatele alese care satisfac cele mai rafinate gusturi, vor crea din evenimentul dumneavoastră un moment de neuitat!

Restaurantul nostru poate fi o oază de refugiu, locul perfect pentru firile romantice, unde aerul unei epoci antice se contopește perfect cu luxul si rafinamentul.