De ce ai incredinta organizarea nuntii unei echipe profesioniste?

Nunta poate fi comparată cu o orchestră. Cât de talentat n-ar fi solistul acestuia, pentru ca muzica să atingă inima spectatorului, e nevoie de mai multe tipuri de instrumente muzicale, o încăpere cu o acustică potrivită, precum și de un conducător de orchestră. După multe pregătiri și repetiții, colaborarea dintre membrii unei orchestre se transformă într-o melodie care trezește emoție și rămâne în memorie pentru totdeauna.

Din acest articol veți afla cum vă puteți organiza o nuntă în care mirele și mireasa sunt vedete, care savurează sărbătoarea lor din plin și nu se îngrijorează pentru nimic, întrucât toti prestatorii lucrează în unison.

Organizatorul nunții este acea persoană care vă va afla preferințele, visele și gusturile, și va avea grijă ca toată echipă să țină cont de acestea. Pe lângă faptul că vă eliberează de absolut toate grijile legate de procesul de organizare, vă poate economisi aproximativ 250 de ore de timp prețios și 30% din buget! Încredințându-vă evenimentul unui organizator, putem spune cu certitudine că până în ziua nunții, vă va deveni un prieten adevărat.

Moderatorul nunții, la fel ca un conducătorul de orchestră, dirijează tot ce se petrece în seara nunții, creând atmosferă întregii festivități și starea de spirit ai invitaților. Organizatorul va selecta câțiva moderatori, în funcție de stilul nunții voastre și vă va da să priviți secvențele de la evenimente pe care le-au condus. Fiți atenți la dicția, aspectul, simțul umorului și experiență persoanei pentru a alege un moderator care vi se potrivește perfect și de care veți fi mândri.

Meniul și tortul trebuie să meargă “mână în mână” cu tema nunții. Dacă optați pentru un eveniment tradițional, și bucatele trebuie să fie bine cunoscute invitaților. În acest caz alegeți un tort rotund elegant, de preferință alb sau cu accente pastel. Însă dacă sunteți o pereche mai îndrăzneață și vreți un eveniment modern, puteți să vă permiteți un meniu internațional, aranjat mai extravagant, și o tortă colorată, de orice formă, cu mai multe tipuri de cremă sau marțipan.

Așa cum după mâncare trebuie și un pic de mișcare, este foarte important să alegeți cu atenție muzicanții pentru petrecere. Am adunat o bază enormă de Band-uri, DJ și lăutari, care știu nu doar să-i ridice invitații de pe scaune, ci și să-i facă să sară în sus în ritm cu muzica sau să chiuie entuziasmați, uitând de tocuri și costume de gală. Specialiștii din echipa MiaDora sunt gata să vă ajute să faceți o alegere potrivită stilului petrecerii, vârstei și statutului invitaților. Un lucru e clar – orice ați alege, muzica va fi de calitate excepțională.

Iar pentru ca toate eforturile depuse pentru pregătire să rămână nu doar în memorie, e nevoie să alegeți o echipă de fotografi și cameramani profesioniști. Cei recomandați de MiaDora cu siguranță vor prinde cele mai sincere emoții și momente, creând capodopere care vor trezi admirația prietenilor de pe rețelele de socializare, vă vor înfrumuseța casa și vă vor da puterile să treceți prin momentele dificile din viața de familie, amintindu-vă sentimentele trăite în cea mai importantă zi din viața voastră.

Multitudinea de sarcini și decizii poate fi copleșitoare și extenuantă, iar pentru ca vârtejul pregătirilor să nu creeze tensiuni în relația voastră, lăsați organizarea pe umerii echipei MiaDora!