Cum reușește echipa restaurantului MiaDora să se adapteze la cerințele clienților săi!

Dacă am compara restaurantele cu teatrele, atunci am spune că unele dintre ele joacă aceleași piese clasice de ani de zile, altele epatează spectatorii cu piesele provocatoare, iar MiaDora ar fi un teatru bazat pe improvizații. Aici oaspetele este vedetă, iar noi îi arătăm spectacolul unic, creat în exclusivitate pentru el.

În acest articol vrem să deschidem culisele și să vă povestim cum reușește MiaDora să se adapteze la cerințele clienților săi. Întrucât oamenii vin la restaurant în primul rând pentru a se delecta cu mâncare, principala modalitate de a ne manifesta flexibilitatea este meniul. De aceea la prima discuție cu clientul ne străduim să aflăm cât mai multe detalii despre oaspeții evenimentului.

Iată câteva criterii de bază de care ținem cont în alegerea meniului:

• Numărul oaspeților, și în special numărul femeilor și bărbaților. De aceste informații depinde alegerea bucatelor și mărimii porțiilor. Iar dacă e vorba de un eveniment la care sunt invitate familii cu copiii, cum ar fi botezul, e foarte important să fie prezente și bucate potrivite pentru oaspeții de vârstă fragedă.

• Preferințele oaspeților. În discuția cu clientul punem mare accent pe acest aspect. Îl ajutăm să-și amintească cine dintre invitați este vegan sau vegetarian, adeptul unei religii ce implică anumite restricții sau locuitorul unei țări cu mâncare specifică. Profesionalismul echipei permite pregătirea meniului special pentru asemenea persoane, iar ele se simt foarte speciale atunci când văd că cel care i-a invitat s-a gandit la ei, respectiv, și clientul nostru se manifestă ca o persoană atentă și primitoare.

• Perioada în care se petrece evenimentul este la fel importantă. De exemplu, dacă evenimentul este planificat atunci când mulți țin postul, luăm în considerare acest aspect și pregătim mai multe bucate fără carne. Sau poate să fie vorba de primavară, atunci când mulți suferă de alergii, și respectiv trebuie să evităm folosirea alimentelor care ar provoca reacții alergice. Sezonalitatea influențează de asemenea și cât de sățioase vor fi bucatele. Vara se preferă mâncarea ușoară, proaspătă, iar în perioada rece a anului se mănâncă mai multă carne și bucate calde.

• Bugetul. Experiența bogată și profesionalismul bucătarilor a făcut posibilă crearea diferitor tipuri de meniuri. În dependență de posibilitățile clientului, la MiaDora îi sunt propuse bucate din ingrediente mai accesibile sau alese, toate fiind foarte delicioase și aranjate elegant.

• Conceptul. La MiaDora suntem deschiși la orice idei inovatoare ale clienților noștri. Datorită cunoștințelor vaste putem pregăti o masă ce conține mâncăruri tradiționale din alte regiuni. Această abordare este potrivită atunci când se petrece un eveniment tematic, cum ar fi mexican party, american party sau orice altă sărbătoare netradițională. Iar creativitatea bucătarilor poate transforma chiar și mâncăruri bine cunoscute într-o formă total nouă, astfel să fie și pe placul oaspeților mai în vârstă, cu gusturi conservative.

Abilitatea echipei MiaDora de a se adapta la toate cerințele clienților se datorează și capacității tehnice a restaurantului. Pentru noi este prioritar să fim la curent cu toate tehnicile de preparare și echipamentele noi din domeniul, și investim cu plăcere în dotarea restaurantului.


Aceasta ne permite să vă surprindem mereu, 18 ani la rând!