Cum reușește echipa MiaDora să creeze de fiecare dată atmosferă de sărbătoare pentru oaspeții săi.

Sărbătorile ne fac viața mai frumoasă, le iubim cu toții și le așteptăm cu nerăbdare de fiecare dată. Totuși, fiecare dintre noi a simțit cel puțin o dată cum e să fii la o sărbătoare și să nu simți acel spirit fabulos care te face fericit. Din acest articol veți afla cum reușește echipa MiaDora să creeze de fiecare dată atmosferă de sărbătoare pentru oaspeții săi.

• Experiență. Pe parcursul a celor 18 ani de activitate am reușit să organizăm peste 1800 de evenimente! Această experiență ne-a ajutat să elaborăm un plan detaliat pentru o organizare la cel mai înalt nivel. Am văzut și multe greșeli pe parcurs, iar acum putem să-i scutim pe clienții noștri de multe decizii nereușite. Astfel, atmosferă de sărbătoare nu poate fi umbrită de nici o situație neprevăzută.

• Atenție la detalii. Este un aspect important, care se începe din prima discuție cu clientul și continuă pe tot parcursul pregătirii și petrecerii a evenimentului. Fiecare client este individual, iar atunci când simte o abordare personalizată demonstrată în detalii mici, se bucură cu adevărat de sărbătoarea sa.

• O singură sală pentru petreceri garantează că veți avea parte de un eveniment exclusivist. Toată atenția întregii echipe în ziua evenimentului este îndreptată la un singur client și oaspeții săi. Aceasta îi face să se simtă cu adevărat speciali, să simtă că această sărbătoare este doar a lor.

• Repartizarea zonelor de petrecere a evenimentului. Cu toții suntem diferiți și sărbătorim diferit. De aceea am creat diferite zone pentru ca fiecare oaspete să se simtă confortabil și să nu se plictisească. Restaurantul MiaDora dispune de: fourchette, bar, fumoar, zona foto și zona pentru ceremonia de înregistrare, toate fiind unite cu același stil elegant.

• Personalul calificat la fel influențează atmosfera evenimentului. Atunci când fiecare membru al echipei este pasionat de munca sa, o face la cel mai înalt nivel. Astfel, la MiaDora nu veți întâmpina fețe obosite sau nemulțumite, tot personalul vă va dărui zâmbetele și căldură sinceră.

• Filosofia noastră pe parcursul celor 18 ani de activitate este: “Bucură-te, zâmbește, sărbătorește!”. Orice acțiune pe care o întreprindem are ca obiectiv aducerea bucuriei clientului, întrucât știm bine că zâmbetele sincere a celor prezenți la eveniment contribuie la crearea atmosferei de sărbătoare.

• Decorul la fel au un rol foarte important în spiritul sărbătorii. Încredințăm decorarea sălii restaurantului MiaDora doar celor mai talentați specialiști din domeniu, și folosim elemente rafinate, cum ar fi florile vii, pentru a crea un aspect de lux.

• Iluminarea interioară și exterioară excepțională ne ajută să transformăm evenimentele în spectacole adevărate. Tehnologiile moderne ne permit să creăm efecte speciale, încât oaspeții să se simtă ca în poveste, iar fotografiile să arăte fenomenal.

Celebra Oprah Winfrey a spus: “Cu cât îţi sărbătoreşti viaţa mai mult şi eşti mai recunoscător, cu atât vei avea mai multe motive de sărbătoare în viaţa ta.” În acest context, echipa MiaDora vă dorește ca viața să vă încânte cu sărbători cât mai des!