Afla cu ce trebuie sa incepi in a-ti organiza mai usor nunta!

O nuntă este, cu siguranță, un eveniment fericit în viața oricărei familii. Pentru ca aceasta să aibă succes, e nevoie de a o planifica din timp. Activitățile legate de nuntă pot fi foarte plăcute, dar pot deveni și un adevărat coșmar. E nevoie de a lua în considerare mai multe lucruri. În ce format va fi nunta, unde va avea loc celebrarea, numărul invitaților, amplasarea oaspeților, alegerea fotografului, moderatorului, cărui machior sa-i dai preferință – iată doar o mică parte din întrebările de care sunt preocupați viitorii miri. De unde să începeți și cum să organizați întregul proces?

Primul lucru pe care orice cuplu trebuie să-l decidă este cum își văd ei nunta. O nuntă luxoasă cu un număr mare de oaspeți sau una modestă cu cei mai apropiați? Doriți o cununie sau o înregistrare simplă? Toate aceste opțiuni sunt strict individuale și depind în întregime de dorințele, temperamentul, tradițiile familiale și bugetul viitorilor miri. Numai după ce ați rezolvat această problemă, veți putea trece mai departe: alegeți locul de petrecere, stilul nunții și design-ul acesteia.

Alegerea unui loc potrivit ar trebui să fie abordată cât mai atent, doar locul trebuie să vă îndeplinească toate criteriile necesare. Principalele opțiuni pot fi considerate restaurantele și sălile de banchet, alese de majoritatea cuplurilor, care conțin toate cele necesare pentru o sărbătoare de calitate, unde puteți mânca și să vă odihniți bine.

În primul rând, locul depinde de numărul de oaspeți – în cazul unei nunți mari.

Apoi, ar trebui să acordați atenție următoarelor puncte: unde se află restaurantul (în oraș sau cât de departe de oraș). Este convenabil să ajungi până acolo, există vreo parcare în apropiere?

Interiorul și atmosfera restaurantului. Pentru o nuntă, este mai bine să alegeți camere spațioase și luminoase, decât cele întunecate, cu detalii supraâncărcate. Un alt lucru, dacă aveți o nuntă tematică – aici puteți alege interiorul în conformitate cu formatul potrivit.

Bucătăria este, de asemenea, un element important în alegerea unui restaurant. Crearea meniului este un subiect separat, cu toate acestea, în alegerea unui restaurant e bine să-l vizitați personal și să încercați mai multe feluri de mâncare, inclusiv deserturi.

După alegerea unui loc, trebuie să acordați atenție formatului nunții, pregătirii scenariului, pentru a găsi prezentatorul potrivit și artiștii. Nunțile tematice sunt mai interesante, mai ales dacă tema este aleasă cu succes. Apoi, întregul scenariu, costumul mirelui și rochia miresei, design-ul, concursurile și alte detalii sunt ușor de compilat în program și se încadrează armonios în tema generală. Dacă nu doriți o temă anume, este suficient să alegeți, una, două sau trei culori predominante și concursuri tradiționale.

Un moderator profesionist și responsabil nu face doar glume, nu permite oaspeților să bea liniștit, dar îi atrage la participarea concursurilor. Acesta este coordonatorul sărbătorii, el va ușura o serie de griji și stresuri ale viitorilor miri, vornicei și părinților lor.

Includeți design-ul de nunta de asemenea, în foaia dvs. de cheltuieli. Baloane, flori proaspete sau baloane de hârtie – ghirlande? Și cel mai important – cine va aranja încăperea? Dvs. cu prietenii, lucrătorii restaurantului sau experții invitați. De unde să cumperi toate cele necesare pentru decorare?

Nici o nuntă de astăzi nu este completă fără foto, chiar dacă nu există o înregistrare solemnă, iar cuplul a decis o înscriere simpla. Ce să mai spui de o nuntă luxoasă – fără un bun fotograf poate fi pierdută! Cum să-l găsiți? Cel mai simplu lucru este să ceri recomandări de la prieteni, să vezi fotografiile altor nunți. Indiferent de ce alegeți, sau de modul în care doriți să organizați o nuntă, restaurantul MiaDora este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. Vă vom ajuta cu organizarea și desfășurarea unei sărbători excelente, astfel încât fiecare oaspete să-și memoreze impresiile!