SĂRBĂTOREȘTE BALUL DE ABSOLVIRE ÎNTR-UN LOC DE EXCEPȚIE – RESTAURANTUL MIADORA!

Extraordinar și perfect trebuie să fie Balul tău de Absolvire! Este un moment special atunci când vă veți regăsi cu toții într-un cadru de vis. Veți privi cu surprindere și emoții la colegii voștri, pășind elegant la braț, în costum și rochii de seară.

În aceasta frumoasă seară ciocniți un pahar cu șampanie pentru bucuria de a sărbători împreună într-un loc de excepție cel mai memorabil eveniment din viața elevilor sau studenților. Balul de Absolvire este ultima petrecere a generației tale și trebuie să fie specială!

Organizarea unui bal de absolvire, este ultima etapa a perioadei de copilariei, dupa care foştii elevi păşesc  pe pragul vieţii adulte. MiaDora este locul potrivit pentru astfel de evenimente!

La MiaDora, fiecare va putea simți toată gama de emoții a unui bal de absolvire. Designerii noștri s-au străduit ca orice element din sală să ofere din plin o atmosferă de confort si de trăiri memorabile ale festivității de absolvire.

Fețele bucuroase ale tinerilor și lacrimile de bucurie ale părinților și  profesorilor sunt acele lucruri pe care noi le prețuim cel mai mult la astfel de evenimente, de acea noi facem tot posibilul pentru ca dumneavoastră să trăiți la  maxim aceste clipe prețioase.

MiaDora deja este recunoscută pentru sălile încăpătoare și grădina impresionantă. Cu o capacitate de până la 300 de persoane, MiaDora găzduiește cele mai  importante evenimente din viața tinerilor absolvenți și le face de neuitat.

Ritmurile muzicii îi vor ghida pulsul distracţiei și fericirii, varietatea mare de bucate oferite în meniu le va da energia de care au nevoie și nu în ultimul rând, iar grădina MiaDorei va lega și va întări relațiile de prietenie din liceu sau universitate.

MiaDora, prin splendoarea sa, poate transforma balul tău într-unul cu adevărat spectaculos și elegant!

 

Cu drag Miadora.. pentru că vă iubim…

Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A

Tel.: (+ 373) 22 56 56 56

site: www.miadora.md

e-mail: [email protected]