Почему Миадора?

În viaţa fiecărui om există momente speciale care merită sărbătorite alături de cei dragi, şi care rămân în amintire pentru totdeauna.

Fiţi siguri, o bună parte a detaliilor din întregul proces de organizare ţine anume de restaurant: locaţia, anturajul, meniul, bugetul, deservirea, calitatea bucatelor, servirea acestora, candy bar, fourchette, barurile mobile, grădina de vară, decorul şi acustica sălii, capacitatea parcării, de performanţa sistemului de climatizare, potenţialul întregii echipe de a îndeplini visele şi cerinţele clienţilor. De a asigura buna desfăşurare a evenimentului de la primul invitat, până la ultimul!

Clienţii, oaspeţii noştri nu trebuie să se complice prea mult. Ei trebuie să ştie ce-şi doresc şi să ne spună nouă, iar noi îi vom ajuta să aibă nunta pe care şi-au dorit-o. Ne vom ocupa de totul, până în cele mai mici detalii.

Obligaţia principală a echipei de manageri a oricărui restaurant care organizează asemenea evenimente, este sa găsească o modalitate de a explica lucrurile în aşa fel, încât să fie atât pe înţelesul profesioniştilor, cât şi pe cel al clienţilor.

Creativitate, inovaţie, emoţii, modernism, rafinament şi stil sunt cuvintele cheie care ne deosebesc de ceilalţi.

Dacă vă doriţi ca în ziua nunţii să aveţi o pată de culoare într-un oraş cenuşiu, un ambient rafinat cu elemente de lux şi să vă aşteptaţi oaspeţii într-o oază de linişte, restaurantul MiaDora este cea mai bună alegere.

Dispunem de o grădină de vară de 2000 de metri pătraţi, cu un design de landsaft în trend cu ultimele tendinţe, unde sunt amenajate două terase cu un bar mobil.

 

 

Am creat această grădină de vară pentru a le oferi mirilor şi nuntaşilor noştri posibilitatea de a ieşi la o mică plimbare pe parcursul evenimentului şi de a avea un loc special pentru poze.

Avem o cascadă unică în ţară şi un havuz muzical, singurul de acest gen din oraş, ceea ce dă spaţiului exterior o notă în plus de eleganţă, iar impactul nu va fi doar unul estetic, ci şi unul senzorial.

 

 

Sala cu o suprafata de 800 metri patrati, fiind dotata cu o sistema acustica performanta, fost creată special pentru cei ce ştiu să aprecieze valoarea şi luxul, având o capacitate de până la 300 de locuri. Designul este elegant, iar calitatea desăvârşită a fiecărui detaliu, atmosfera primitoare, eleganţa şi unicitatea sălii vor crea din evenimentul dumneavoastră un moment de neuitat.

 

 

Dispunem şi de un spaţiu de 1000 de metri pătraţi care este necesar pentru asigurarea şi optimizarea monitorizării, a desfăşurării evenimentului şi asigurarea tuturor condiţiilor necesare angajaţilor firmelor prestatoare de servicii pentru acest eveniment, muzică, foto-video şi aşa mai departe.

Îndemânarea şi priceperea bucătarilor noştri va contribui la reuşita evenimentului. Oferim meniuri variate, pe placul tuturor invitaţilor şi care vor satisface până şi cele mai rafinate şi exigente gusturi.

Bucătăria modernă se îmbină perfect cu aroma tradiţională a bucatelor, toate gătite şi servite exemplar şi cu dăruire. Bucătarii noştri pot pregăti orice bufet suedez “de trand” pentru un număr nelimitat de invitaţi. Veţi avea parte de un adevărat spectacol culinar dirijat de ultimele tendinţe ale culturii gastronomice moderne.

Echipa restaurantului MiaDora are o vastă experienţă de 17 ani, timp în care am învăţat să fim o echipă unită, profesionistă, care poate oferi soluţii personalizabile pentru orice eveniment, poate rezolva orice situaţie extraordinară şi face faţă provocărilor de orice natură, ca nimic să nu vă distragă atenţia de la momentul vostru special! Suntem atenţi până la cele mai mici detalii!

Noi venim cu acţiuni concrete, eficacitatea cărora a fost demonstrată în timp.

Noi vă putem face să visaţi cu ochii deschişi!

Dacă vă doriţi un partener sincer şi transparent, restaurantul MiaDora este cea mai bună alegere! Suntem în pas cu vremea şi cu vremurile. Aici este locul ideal pentru a celebra cel mai frumos moment din viaţa dumneavoastră precum este ziua nunţii!

 

Cu drag Miadora.. detaliile fac diferenta…

Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A

Tel.: (+ 373) 22 56 56 56

site: www.miadora.md

e-mail: [email protected]