Миадора — ресторан, в котором блюда подаются с любовью!

Cei mai buni masterchefi din țara noastră sunt la restaurantul MiaDora din capitală. Altfel nu s-ar putea explica faptul că mii de cupluri aleg să-și sărbătorească aici căsnicia, că mii de părinți aleg să celebreze nașterea copiilor săi prin organizarea cumetriilor și că mii de persoane aleg, pur și simplu, să marcheze anume în acest local cele mai frumoase momente din viață.

De ani de zile, restaurantul MiaDora impresionează până și cei mai delicați gurmanzi și nu se oprește aici. Anume din acest motiv, localul anunță noutați în cartea de bucate și pune toată pasiunea în mâncărurile pe care le servește.

Odată ce calci pragul localului și guști din mâncărurile pregătite, vrei să te întorci iar și iar. Doar priviți cât de bine arată și veți înțelege despre ce vorbim:

Noul meniu nu este tot. Așa cum v-a obișnuit deja, restaurantul a pregătit și grădina de evenimentele de primavară-vară, căci cele mai scumpe dorințe se spun anume atunci când cade o stea de pe bolta cerească, iar unde altundeva veți avea posibilitatea să o faceți dacă nu la romanticele terase ale Miadora.

Aici perfecțiunea spațiilor verzi este perturbată doar de clasicul arhitecturii greco-romane…

Nu este nimic imposibil, atât timp cât sunteți aici.

Un an mai devreme, Miadora a majorat capacitatea sălii pentru a putea găzdui în cadrul evenimetelor până la 300 de invitați.

De 14 ani, de când sunt alături celor mai plăcute și fericite momete ale vieții, nu au lăsat ca timpul să se scurgă în zădar. Au creat o deservire model, făcând ca fiecare client să se simtă cu adevărat iubit. Pentru Miadora contează cel mai mult emoțiile pozitive trăite de invitați.

Fie că este un eveniment de tip cocktail, fie că este o nuntă sau o zi de naștere, gazdele își asumă responsabilitatea de a vă face sărbătoarea perfectă prin atitudinea manifestată.

„Timpul ne-a învăţat să alegem calitatea. Noi nu doar gătim şi deservim. Noi o facem regeşte.”, spune adminstratorul MiaDora.

Localul creează în mod consecvent o şcoală înaltă a deservirii. De la discreţie şi respectare strictă a protocolului în cadrul unei întîlniri de afaceri, până la adevărat spectacol al artei culinare – toate însuşite cu desăvărşire pentru oaspetele drag, cel care ştie să pună preţ pe calitate.

Cu drag Miadora.. pentru că vă iubim…

Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A

Tel.: (+ 373) 22 56 56 56

site: www.miadora.md

e-mail: [email protected]