Идеальное меню для роскошной свадьбы!

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporat, meniul este unul dintre cele mai importante elementele ale unei asemenea petreceri. Perfecţiunea gustului este ceea ce rămâne în memoria invitaţilor după asemenea evenimente, aşa că unul dintre accentele de bază ale unui meniu sunt: un gust desăvârşit, tehnici de gătit sănătos, ingrediente naturale şi de sezon.

La restaurantul MiaDora găsiţi mai multe variante de meniu, deoarece importanţa lor la un eveniment este uriaşă şi noi ne dorim ca totul să fie „ca la carte” şi să corespundă totalmente gusturilor dumneavoastră. Noi vă oferim „Artă şi Gust”!

Un meniu de nuntă trebuie să reflecte nevoia invitaţilor, dorinţele mirilor, trendurile culinare şi sezonul în care este organizat evenimentul.

La noi puteţi opta pentru diverse meniuri:

  • Pe bază de peşte: bucate principale şi gustări reci din peşte: somon, escolar, doradă, biban, crap, care vor constitui 40% din meniu, bucate din carne – 20% şi legume – 40%;

 

  • Pe bază de carne: bucate principale şi gustări reci din carne: pui, curcan, prepeliţă, porc, vită, miel – 40%, bucate din peşte – 20% şi legume – 40%; (Acest meniu se bucură de cea mai mare popularitate printre clienţii noştri.)

 

  • Meniu pe bază de legume: bucatele principale şi gustările reci: legume – 50%, carne – 25% şi peşte – 25%.

 

  • Servim şi meniuri personalizate pentru vegani şi ovo-lacto vegetarieni.
  • Meniul de băuturi va completa totul.
  • În cazul în care la nuntă vor fi prezenţi copii, dacă doriţi, putem face un meniu aparte pentru ei.
  • Dacă doriţi, puteţi cere un meniu special pentru persoane care ţin un regim alimentar deosebit, de exemplu, diabet zaharat, alergii la anumite produse, intoleranţă la gluten ş.a.m.d.

 

La alegerea meniului de nuntă trebuie să vă exprimaţi preferinţele, iar noi, la rândul nostru, ţinând cont de bugetul pe care îl aveţi şi anotimp, doar noi folosim fructe şi legume de sezon, vă vom recomanda ceva ce va satisface cele mai pretenţioase şi rafinate gusturi. Dacă vă doriţi ceva deosebit, noi suntem gata să acceptăm orice provocare!

În sezonul rece se servesc bucate mai consistente, în special din carne, şi în cantităţi mai mari, pe când în sezonul estival, se servesc mai multe gustări reci, şi cantităţile consumate sunt mai mici.

Meniul se alege în aşa fel, încât să ajungă pentru o noapte întreagă.

Un factor nu mai puţin important pentru un meniu „ca la carte” este timingul şi buna organizare. Fiecare moment trebuie stabilit cu precizie. Trebuie să se ştie cu exactitate ora la care să fie aduse felurile de mâncare, încât nuntaşii să primească totul proaspăt şi cald, care gustări se vor servi mai întâi, din peşte sau din carne, tipul de servire, direct, adică englezesc, sau indirect, francez.

O să avem grijă ca mâncarea să fie pe gustul tuturor. Bucătarii noştri, adevăraţi profesionişti în arta culinară, se evidenţiază prin pregătirea meticuloasă a meniurilor şi prezentarea atentă a fiecărui ingredient, impresionând prin gustul desăvârşit şi arome.

Noi vă oferim meniul ideal pentru o nuntă perfectă!