Restaurantul MiaDora creează o poveste actualizată a iubirii!

Restaurantul MiaDora, unul dintre cele mai elegante și mai stilate locuri din Chișinău. Restaurantul pune accent nu numai pe rafinamentul preparatelor, meniul bogat, muzica live și serviciile impecabile, dar și pe atmosferă, design și stil!

Coloanele, statuile și arhitectura deosebită adaugă o extra eleganță în fiecare detaliu, iar gustul impecabil este vizibil în fiecare proiect. Avem o cascadă unică și o fântână muzicală, jetul căreia se ridică la o înălțime de 8 metri. Toate acestea oferă un aspect de neuitat și un lux restaurantului.

Se spune că geniii sunt capabili să supună haosul. Așa e și cu spațiul. Uneori combinând lucruri, elemente, materiale, aparent absolut incompatibile, se dovedește ceva nou care atrage și surprinde oamenii.
Din ce în ce mai mult, facem experimente îndrăznețe cu decorarea exterioară a localului nostru și credem că un design spectaculos și neobișnuit face întotdeauna o impresie și nu trece neobservat.
Tendința spre perfecțiune este scopul nostru principal, de aceea de fiecare dată ne apare dorința de a crea ceva nou pentru a surprinde și a încânta oaspeții. Nu cu mult timp în urmă, am început să reproducem lucrarea legendarului clasic englez – Shakespeare. În 2016, prima noastră lucrare a văzut lumina zilei – „Visul nopții de vară”.
Acum, suntem inspirați de o altă lucrare mare și legendară a dramaturgului – „Romeo și Julieta”. O reproducere a unei piese clasice va fi localizată pe fațada restaurantului, astfel încât fiecare oaspete nou venit să poată admira frumusețea, senzualitatea și unicitatea celui mai romantic cuplu din istorie. Bineînțeles, merită remarcat faptul că povestea lui Romeo și Julieta trezește imaginația tuturor, de la poeți și muzicieni, la pictori și sculptori, provocând un fel de competiție în lucrări.
Pentru noi, aceasta nu este o competiție – este estetică, o artă în sine.

Restaurantul nostru tinde să creeze o atmosferă unică romantică, care va încânta ochiul, sufletul si inima îndrăgostiților, indicând faptul că dragostea adevărată există. Dar, prin exemplul a doi îndrăgostiți devotați, ea nu apare din senin, pentru ea trebuie să se lupte și să o dezvolte în inima lor.
Restaurantul MiaDora poate fi pentru Dvs. o insulă de pace și de inspirație, fiind locul perfect pentru persoanele de natură visătoare, înconjurat de lux și eleganță.