Restaurant MiaDora – partenerul tau de incredere!

Restaurantul MiaDora este un loc fabulos în care poveștile pasionale de dragoste și momentele importante din viață sunt transpuse în realitate.
Este un loc ideal pentru seri romantice, nunți, zile de naștere, evenimente corporative sau botezuri, unde coloanele, statuile și arhitectura oferă un element de eleganță, lux și gust impecabil. Am pus sufletul în creația noastră.
Timp de 18 ani de muncă grea, am învățat să ascultăm dorințele clienților și să implementăm preferințele Dvs. și, de asemenea, am recrutat o echipă bună care oferă servicii excelente, o admosferă adorabilă și confortabilă și profesionalism în fiecare detaliu.
Ați auzit că calitatea evenimentului este judecată după detalii? Uneori, pentru ca sărbătoarea Dvs. să treacă cu succes, trebuie să acordați atenția cuvenită micilor detalii și situații. Meniul fiecărui eveniment corporativ este discutat separat, în cazul în care aveți solicitări speciale, sunt oferite servicii suplimentare pentru confortul Dvs., cum ar fi candy bar, decor, bufet și băuturi.
Candy Bar este un element special și important al decorului pentru fiecare eveniment. El este un detaliu aproape de neînlocuit pe care toți oaspeții și-l vor aminti mult timp, pentru că deserturile și dulciurile neobișnuite pot înveseli și surprinde pe oricine. Toată lumea acordă atenție mesei dulci, deoarece culorile aprinse, decorațiile și gustoșeniile atrag instantaneu privirea.
MiaDora colaborează cu cei mai buni distribuitori care oferă nu numai diferite tipuri de umplutură: macarons, meringuri, cupcakes, marshmallows, biscuiți, coșulețe, marmeladă etc., dar și elemente decorative deosebite și design tematic. Trebuie să spunem că masa dulce nu este numai gustoasă, ci și practică, deoarece vor fi suficiente dulciuri pentru întreaga seară.


Decorul nostru este capabil să fascineze și să înnebunească orice estet. Aranjamente florale suplimentare, țesături de mătase, țesături pentru foișoare, țesături din satin pentru scaune și mese, arcade de flori, lumânări, mobilier decorativ pentru diverse fotografii și alte decorațiuni tematice.


Muzica live va înfrumuseța și va diversifica atmosfera unui eveniment important. Orchestra va cânta muzică clasică nobilă, care accentuează perfect tonul evenimentului și vă va ridica dispoziția. Un bufet bogat și băuturile nu vor permite oaspeților să se plictisească în timpul evenimentelor importante. Ne-am ocupat de fiecare pas.


MiaDora nu oferă numai servicii suplimentare, noi oferim idei specifice care dintr-un vis se transformă într-o realitate, astfel încît echipa noastră a adunat tot, de ce aveți nevoie într-un singur loc!
Vă oferim un serviciu de distribuitori de nuntă de primă clasă în oraș, care sunt gata să vă ajute și să vă ofere idei și servicii unice la prețuri rezonabile. Toate acestea vă vor economisi timp, bani și efort. Sărbătoarea Dvs. va fi cu adevărat deosebită deoarece, nu numai sala de banchet va fi potrivită, un meniu excepțional și oaspeți excelenți – toate detaliile vor fi la un nivel înalt. Noi întotdeauna așteptăm cu nerăbdare să vă întoarceți.