MiaDora- locul unde basmele copilăriei devin realitatea pe care o trăiești

January 17, 2017

Se spune ca basmele erau în copilărie oglinda viselor împlinite. Astăzi ne stă în putere să construim basmul propriei noastre poveștii de iubire. Restaurantul MiaDora este locația care redă atmosfera de altădată și recreează trecutul într-o formulă conceptuala modernă , printr-o eleganță strălucitoare, expresivă.

Restaurantul MiaDora deține secretul dorințelor împlinite

Arhitectura seculară grandioasă a restaurantului este moștenire a unei epoci definite de elementele grecești și decorul prețios al interioarelor. Anume acestea oferă cadrul perfect pentru evenimente memorabile, unice și de excepție.  MiaDora este locația modernă  pentru evenimente de dimensiuni istorice.

dora-63

În același timp, ograda MiaDorei este apreciată drept una dintre bijuteriile arhitecturale ale urbei, fiind o oază desprinsă din Grădina Edenului.

Surprindem de la intrare. Oaspeții sunt întâmpinați de zeițe ale frumuseții și dragostei care traversează momentele zilei într-un dans al “mireselor”, moment care se integrează perfect în tematica unei nunți de poveste.

dora-41

Sala Restaurantului MiaDora te cuprinde, apoi, într-un dans al eleganței și al detaliilor rafinate. Lumina naturală care inundă spațiul generos transformă locul într-un tablou perfect pentru fiecare nouă poveste care începe cu același …“A fost odată ca niciodată…”

Basmele din copilărie se transformă în realitate, așadar, cu o imagine inedită, ce surprinde ambele lumi – cea veche și cea nouă și care te ridică mai sus de înălțimea zborului de pasăre.