MiaDora: twice as many guests, twice as much love, twice as big!

MiaDora: de două ori mai mulți invitați, de două ori mai multă dragoste, de două ori mai mare

MiaDora începe sezonul nunților fiind de două ori mai mare. După nopți și zile lungi le lucru ale arhitecților, designerilor și constructorilor, MiaDora este gata să ofere spațiu pentru o dragoste dublă.

De la capacitatea sălii de 150 de persoane, Restaurantul MiaDora a crescut la o capacitate de 300 de invitați. Sistemul audio de cele mai înalte tehnologii va face ca fiecare acord muzical să treacă prin oaspeții și protagoniștii evenimentelor pe care le realizează. Cu siguranță, acest lucru pare puțin important, dar cum altfel ai face simțit tremurul vocii al celui mai sincer „te iubesc”? Tremur care poate fi redat doar în șoaptă, doar din adâncul sufletului.

Și încă ceva: așa cum cele mai scumpe dorințe se spun anume atunci când cade o stea de pe bolta cerească, la imensele terase ale MiaDora, veți avea posibilitatea să o faceți chiar și în cele mai calzi nopți de vară. Nu este nimic imposibil, atât timp cât sunteți la MiaDora.

De asemenea, Restaurantul MiaDora continuă să își păstreze nivelul deservirii care poate fi alineat standardelor internaționale și toate din unicul motiv: evenimentul tău trebuie să se petreacă la o dimensiune regală.

Cu drag Miadora… detaliile fac diferenta…

Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A

Tel.: (+ 373) 22 56 56 56

site: www.miadora.md

e-mail: [email protected]