MiaDora – the place where childhood fairy tales become the reality that you live!

Se spune ca basmele erau în copilărie oglinda viselor împlinite. Astăzi ne stă în putere să construim basmul propriei noastre poveștii de iubire. Restaurantul MiaDora este locația care redă atmosfera de altadată și recreeaza trecutul într-o formulă conceptuala modernă , printr-o eleganță strălucitoare, expresivă.

Restaurantul MiaDora deține secretul dorintelor implinite

Arhitectura seculară grandioasă a restaurantului este moștenire a unei epoci definite de elementele grecești si decorul prețios al interioarelor. Acume acestea oferă cadrul perfect pentru evenimente memorabile, unice si de excepție. MiaDora este locația modernă pentru evenimente de dimenisuni istorice.

În același timp, ograda MiaDorei este apreciată drept una dintre bijuteriile arhitecturale ale urbei, fiind o oază desprinsă din Grădina Edenului.

Surprindem de la intrare. Oaspetii sunt intampinați de zeițe ale frumuseții și dragostei care traversează momentele zilei într-un dans al „mireselor”, moment care se integrează perfect în tematica unei nunți de poveste.

Sala Restaurantului MiaDora te cuprinde, apoi, într-un dans al eleganței și al detaliilor rafinate. Lumina naturală care inundă spațiul generos transformă locul într-un tablou perfect pentru fiecare nouă poveste care începe cu același …”A fost odată ca niciodată…”

Basmele din copilările se transormă în realitate, așadar, cu o imagine inedită, ce surprinde ambele lumi – cea veche și cea nouă și care te ridică mai sus de înălțimea zborului de pasăre.