Petrecerea a avut loc la restaurantul Miadora, unul dintre cele mai luxoase restaurante din capitala. Este vorba despre o sala cu o capacitate de pana la 300 de persoane si o curte incapatoare, in care perfectiunea spatiilor verzi e perturbata doar de clasicul arhitecturii greco-romane. Chelnerii imbracati la patru ace, au avut grija ca oaspetii serii sa se simta ca acasa.

Seara a avut si un scop caritabil. Toate tablourile expuse au fost scoase la vanzare , iar banii sunt destinati unui adolescent pasionat de pictura. Printre partenerii petrecerii s-a numarat si companiaTrenwood care ofera cea mai larga gama de incaltaminte si accesorii confectionate hand-made.

Compania noastra este unicul producA?tor pe piata din Moldova, care creeaza modele exclusive din piele naturala. Este vorba despre accesorii si incalA?aminte fA?cuta hand-made.„, a spus Eduard Doncila, managerul companiei Trenwood.

Seara Artelor a mai fost sustinuta si de salonul de frumusete Estetic Studio SPA&Wellness, salonul care ofera cele mai efeciente tratamente de frumusete.A

azEstetic studio este localul unde puteti obtine o armonie intre corp si suflet. Suntem un salon care ofera servicii profesioniste de sugaring si estetica faciala si corporala. Lucreaza o echipa de profesionisti, care au trecut traininguri peste hotare, sunt campioni in domeniul esteticiia , a marturisit Daria Gorosenco, directorulEstetic Studio.

Urmariti mai jos un reportaj mai amplu despre petrecerea organizata de Seara Artelor.