Find the trends of a wedding organized in the summer of 2018!

 

Suntem în toiul sezonului de nunți, fiecare dorește ca toate detaliile să fie puse bine la punct și totul trebuie să fie perfect, perfect aranjat, perfect în tendințe, perfect asortat. Sunt atâtea de făcut, începând cu decorațiuni, meniu pentru invitați, rochia de mireasă, invitații, moderator, muzică, și multe multe altele…

În ceea ce privește ultimele tendințe în materie de nunți, pentru această vară, noi, Restaurantul MiaDora, va putem ajuta…

Rochia de mireasă cu aplicații 3D

Anul acesta, probabil ați și observat, că au fost incluse în colecțiile renumiților design-eri în domeniu, rochii ce contin aplicații în format 3D. Aceste detalii reușesc să dea farmec ținutei și să o facă mai feminina si mai delicată. Florile 3D se împletesc perfect cu o fină dantelă franceză, completată cu perle sau cristale strălucitoare.

 

 

 

Decorațiuni

Pentru mesele invitaților, întâlnim decorațiuni și elemente din cupru. Accentele realizate cu ajutorul cuprului, in decorațiunile unei nunți, ține de cele mai recente tendințe în domeniu, și trebuie să recunoaștem că se combină armonios contrastul între cupru rece și florile care oferă senzația de un spațiu primitor.

 

 

 

Daca e vara anului 2018… alegem flori mov

Anul acesta este întâlnit peste tot, culoarea mov… de la cravata mirelui, decorațiuni, flori, rochiile domnisoarelor de onoare, până și la șervețelele de pe masă. Optăm pentru eleganța trandafirilor mov, care ne cuceresc prin delicatețea lor, doar trebuie sa fim atenți în ce mod îi folosim și în ce decorațiuni. Nu putem omite florile agățate, care sunt în vogă la nunțile de peste hotare, si reprezintă adesea o sursă de inspirație pentru noi, mai ales că în Chișinău găsim companii specializate în domeniul florilor de acest gen.

 

 

 

Detalii negre pentru nunta ta

Știm cu toții, că nuanța de negru, este asociată cu ideea de tristețe, în contextul dat vorbim doar de nuanță. Mulți dintre noi au început să renunțe la vechile cutume, și includ în ținuta lor, negrul, ce dă dovadă de îndrăzneală. Astfel de detalii pot fi întâlnite în accesorii, genți și anumite părți ale rochiei. Această nuanță poate fi întâlnită, atât la oaspeți , domnișoare de onoare, cât și la mireasă.

 

 

 

Cu drag Miadora… detaliile fac diferenta…

Adresa: Chișinău, str. Hristo Botev 25 A

Tel.: (+ 373) 22 56 56 56

site: www.miadora.md

e-mail: [email protected]