2 FRAȚI AU SPUS DA ÎN ACEEAȘI ZI. DAN BĂLAN A ÎNCINS NUNTA

Nu au fost niciodată despărțiți și au dorit să împărtășească împreună un alt moment important din viața lor. Doi frați s-au căsătorit în aceeași și în cadrul unei ceremonii comune. Oaspeții au fost surprinși să vadă doi miri și două mirese la o nuntă.

Radu şi Cornel Celnacov au cate 34 şi 32 de ani. Fraţii se înțeleg de minune iar aseară au fost ambii miri. Marea petrecere a fost dată aici, la restaurantul MiaDora. Primul a spus ,,DA” fratele mai mare, fiind urmat de fratele mai mic.

”Foarte mult chestii avem în comun şi am hotărât ca şi sărbătoarea asta să unească destinele”, a spus Cornel Celnacov.

Miresele au acceptat decizia mirilor.

”Noi ne cunoaştem atât de bine că nu s-a pus chestia că vreau să fiu mireasă doar eu astăzi. Suntem o echipă bună şi sperăm să ne iasă o sărbătoare pe cinste”, spune Irina Celnacov, mireasă.

”Nu este nici o concurenţă, nimic din contra este foarte bine, este mai vesel e mai uşor nu doar pe noi ne filmează”, este de părere Ana Celnacov, mireasă.

Cei doi fraţi spun că părinţii au fost cei care şi-au dorit ca ei să se căsătorească în aceeaşi zi şi să fie organizată o singură nuntă, iar invitaţii au fost surprinşi să joace la două nunţi odată.

„Sunt pentru prima data la o nunta cu doua mirese”, ,,Nouă ne este comod doi în unu pentru că suntem prieteni de mult timp.  Aşa cum îi ştim doi miri şi ambele mirese nouă ne sunt foarte dragi”, ,,Foarte originală idee, foarte frumoase miresele”, au declarat aceştia.

Deşi vine rar la Chişinău, Dan Bălan a acceptat invitaţia mirilor şi a încins atmosfera la maxim. Interpretul i-a surprins pe nuntaşi în momentul în care a venit cu o urare pentru miri:

”Este o nuntă deosebită, am pregătit o piesă, Take me”, a spus acesta.

Potrivit invitaţilor, spectacolul a fost un cadou al părinţilor celor doi fraţi. Anterior presa a scris că interpretul Dan Bălan ar lua între 6 şi 15 mii de euro pentru un spectacol în privat.
sursa: www.protv.md